Főoldal » Történet  

1.1 Cégbemutató-történet HU.jpg
Családi vállalkozásunk, a  VIAR Kft. 1992-ben alakult. Az építőiparban eltöltött évek meghozták annak a lehetőségét 2006-ban, hogy az élvédő piacon is képviseltessük magunkat. Az elmúlt évek pozitív eredményeit figyelembe véve bizakodva mondhatjuk, hogy mára a VIARPROFIL név ismertté vált az élvédő kereskedelemben.

Gyártó üzemünk és nagykereskedésünk Balatonfűzfőn - Fűzfőgyártelepen, Európa legnagyobb tavának partján fekszik, 110 km-re Budapesttől, az M7-es autópálya szomszédságában. A VIARPROFIL termékek stílusa, formája, tartóssága már önmagában megállja a helyét a profil piacon, de a saját tervezés, gyártás további garancia és elkötelezettség a hosszútávú minőségi kereskedelem mellett. A csodálatos panorámájú település a közlekedési csomópontokat tekintve az országban központi fekvésű, így a profil kiszállításunk is gyorsan, zökkenőmentesen zajlik. Partnereink elégedettsége, termékeink minősége és a vevőinkkel való megbízható együttműködés üzletpolitikánk elsődleges szempontjait képezik. Büszkék vagyunk rá, hogy családi vállalkozásként egyre erősebb a pozíciónk a profil piacon, és mindig újabb fejlesztésekkel tudjuk kínálatunkat bővíteni.

Cégünk márkaképviseletein keresztül is minőségi szinten kínálja a legkülönfélébb profil megoldásokat. A Viarprofil Kft. magyarországi képviselőként forgalmazza a lengyel Decora S. A., a német Dural, Migua és Schlüter-Systems valamint az olasz Progress Profiles SpA élvédő gyártó cégek termékeit. Így raktárról vagy megrendelésre ilyen márkajelzésű profilok beszerzését is vállaljuk. A teljes körű feltételekkel kapcsolatban kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

A VIARPROFIL által forgalmazott termékek segítségével megoldás található minden burkolási problémára.
Bízunk a sikeres együttműködésben!