Főoldal » Termékek » Íves profilok
Íves profilok

Fal- és padlóburkolatot lezáró Íves profilok

Az íves profil forma egy olyan élvédő termékcsaládot jelent, amelynél a falburkolatok dekorációja mellett különösen fontos a kerámiaburkolatok sarkainak védelme, a tökéletesen lekerekített élzárás. Ezeknek a profiloknak az alkalmazásával tiszta, egyenes vonalú sarokkiképzés érhető el.
VI-fornica, azaz C íves profil alumínium, réz, rozsdamentes acél és PVC anyagokból készül. A különböző méretekben gyártott profil lehetővé teszi, hogy beépítés során az aktuális burkolóanyag vastagsághoz igazodjunk. A hozzájuk tartozó kapszulák segítségével pedig a hagyományos 45°-os csempevágás szükségtelenné válik.
VI-intica profil használata elsősorban a hidegburkolatok belső, azaz negatív sarok kialakításánál, csempe és szaniterek, fal és padló közötti csatlakozásoknál javasolt. Ez a típus lekerekített formájának köszönhetően könnyen tisztítható.
VI-sterili és VI-balneum higiéniai és kádszegélyek célja közös. Segítségükkel olyan felület kialakítása lehetséges – akár utólag is –, ahol az esztétikai, higiéniai szempont az elsődlegesen mérvadó. A rozsdamentes acélból készült VI-sterili a legszigorúbb elvárásokat támasztó élelmiszeripari konyhákban és orvosi laboratóriumokban is megállja a helyét.